Bokhandel

BarnbokhandelnBarnbokhandeln
Barnbokhandeln.com har lång erfarenhet av att driva barnbokhandel. Vi väljer noga ut de böcker och bokrelaterade produkter som vi lagerför.

Läs mer på hemsidan »

Barnens BokklubbBarnens Bokklubb
Barnens Bokklubb är Sveriges största bokklubb för barn. Sedan 1977 har vi inspirerat föräldrar och barn till läsning genom att välja ut och erbjuda våra medlemmar de allra bästa barn- och ungdomsböckerna.
Läs mer på hemsidan »

Bokfynd.nuBokfynd.nu
Bokfynd.nu är en oberoende tjänst som hjälper dig som konsument att jämföra priser och leveranstider på böcker. På detta sätt hittar du enkelt de bästa erbjudandena.

Läs mer på hemsidan »

BokonBokon
Bokon vill med sin kombinationen av bred och djup branschkunskap, en genuin förläggarkompetens och en digital erfarenhet göra e-boksläsandet enkelt, tillgängligt och prisvärt, allt för att ge alla möjligheten att läsa e-böcker. Läs mer på hemsidan »

En bok för allaEn bok för alla
En bok för alla ger ut skönlitteratur i läsfrämjande syfte. Böckerna väljs ut i samråd med en referensgrupp bestående av kritiker, författare och bibliotekarier. Vi ger ut cirka 25 böcker om året, större delen för barn och unga.
Läs mer på hemsidan »

Läromedia BokhandelLäromedia Bokhandel
LäroMedia är ett modernt läromedelsföretag där enkelhet, kvalitet och miljöfrågor går hand i hand. Det ska vara enkelt för våra kunder att göra sina läromedelsinköp genom att ha en enda totalleverantör av läromedel och böcker. Läs mer på hemsidan »