Klass- och studieresor

Baltic ExpressBaltic Express
Resor till Polen med kunniga svenska guider och erfarna chaufförer. Baltic Express har arrangerat resor till Krakow och Auschwitz i Polen sedan 1993. Hos oss kan ni boka era skolresor och gruppresor till Polen.
Läs mer på hemsidan »

Boda BorgBoda Borg
Boda Borg är Questar – utmaningar, som ditt lag skall klara er igenom. Då kreativitet, samarbete och ett fantasifyllt sinne är i fokus krävs inga särskilda kunskaper eller förberedelser för att göra ett lyckat besök på Boda Borg. Läs mer på hemsidan »

EckerölinjenEckerö Linjen
Eckerö Linjen trafikerar med M/S Eckerö mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland. Båtresan över till Åland tar bara 2 timmar. Vi skräddarsyr er skol-, grupp- eller sportresa inklusive resor, boende och aktiviteter. Läs mer på hemsidan »

EF språkresorEF
EF grundades 1965 och är idag världens största privata utbildningsföretag. Med en språkresa med EF upplever du ditt livs sommar med massor av nya vänner samtidigt som du blir helt flytande på ett annat språk.
Läs mer på hemsidan »

Explore ÅreExplore Åre
Explore Åre är ett aktivitetsföretag som erbjuder skolresor och klassresor till det äventyrliga Åre. Här finns paket med allt från enstaka aktiviteter till tredagars paket med boende och mat inkluderat.
Läs mer på hemsidan »

JärvsöbackenJärvsöbacken
Ta med hela klassen eller skolan och åk skidor med oss. Med kort resväg för de allra flesta och fina backar i alla vädersträck är Järvsöbacken ett bra val för din skidresa. Vi har både lätta backar för nybörjare och backar för de som söker större utmaningar. Läs mer på hemsidan »

Nord Alpin FjällresorNord Alpin Fjällresor
Kolla in våra prisvärda skolklasspaket till alla populära destinationer, även utomlands. Vi ordnar bl.a. bussresor / bussweeekends till hela fjällvärlden i Sverige och Norge. Varmt välkomna till Nord Alpin Travel Nordic / Fjällresor.
Läs mer på hemsidan »

Skara SommarlandSkara Sommarland
Ta med hela klassen till Skara sommarland! Här finns stugor för övernattning, servicehus med duschar, toaletter, matbutik, TV-stuga, restaurang, grillplats, minigolf, fotbollsplan m.m. På vår hemsida hittar ni alla våra skolresepaket. Läs mer på hemsidan »

Skolresan GöteborgSkolresan till Göteborg
Boka er skolresa/gruppresa till Göteborg med oss så ingår allt: aktiviteter, boende, måltider och resor med lokaltrafiken. Våra paket ger ungdomar möjlighet att bl.a. uppleva ämnen som historia, natur, kultur och teknik i verkliga livet. Läs mer på hemsidan »

Skolreseäventyr Norden ABSkolreseäventyr Norden AB
Skolreseäventyr Norden AB erbjuder 20 paket till 6 destinationer där "allt ingår". Kost, logi, aktiviteter och transporter. Vi gör allt för att förverkliga drömmen om Ert stora skolreseäventyr.
Läs mer på hemsidan »

SmarttravelSmarttravel
Vi skräddarsyr skolresor till marknadens kanske bästa priser. Vi håller koll på de billigaste resmålen, bästa studiebesöken och de smidigaste färdvägarna för er. Vår service är avgiftsfri och vi finns tillgängliga 24/7 vid behov.
Läs mer på hemsidan »

Study ToursStudy Tours
Study Tours är en polsk auktoriserad resebyrå som sedan 1992 har arrangerat resor till Polen. Vi hjälper ett stort antal klasser per år med skolresan till Polen och skräddarsyr ett program som uppfyller behoven för just din klass. Läs mer på hemsidan »

Team BornholmTeam Bornholm
Vi är en av öns största paketresearrangörer. I mer än 25 år har vi arrangerat resor till Bornholm både för individuella gäster samt grupper i olika storlekar och med olika intressen.
Läs mer på hemsidan »