Tjäna pengar till klassen/laget

DelikatesskungenDelikatessKungen
Tjäna pengar till klassen genom att sälja DelikatessKungens omtyckta salami . Ni tar först upp beställningar och vi levererar det antal ni sålt. Ex. Om 25 deltagare säljer 8 salami var blir förtjänsten hela 13 000 kronor. Läs mer på hemsidan »

FemtioprocentFemtioprocent
Femtioprocent hjälper er att enkelt och snabbt tjäna pengar till skolklassen. Med enkla steg kan ni beställa våra lättsålda servetter och alltid få 50% vinst tillbaka på det ni säljer. Läs mer på hemsidan »


FinsmakarnaFinsmakarna
Finsmakarna erbjuder delikatesslådor med fokus på KRAV/ekologiska produkter. Stärk er klasskassa - sälj lättsålda delikatesslådor till lägre priser än i butik! Försäljningspriset varierar mellan 150-250 SEK och vinsten 50-70 SEK. Läs mer på hemsidan »

FiskbileneventFiskbilenevent
Ni har kunden, vi sköter resten! Tjäna pengar till klassen på enklast möjliga vis genom att sälja välkända produkter ifrån Fiskbilen. Ta upp beställningen och vi kontaktar kunden, vi kör ut leveransen och vi tar betalt åt er! Inget merjobb! Läs mer på hemsidan »

Fisk & SkaldjurFisk & Skaldjur
Tjäna pengar till klassen. Ni säljer fisk och skaldjur ut av bästa kvalité. Det enda ni behöver göra är att ta emot beställningar och skicka in dem till oss! Vi tar hand om leverans och betalning.
Läs mer på hemsidan »

FreshabFreshab
Tjäna pengar till klassen eller föreningen genom att sälja produkter alla behöver på ett enkelt sätt. Vi har hjälpt tusentals elever och föreningsmedlemmar att bättra på klasskassan och få ökad föreningsförsäljning sedan 2007.
Läs mer på hemsidan »

FöreningskalendernFöreningskalendern
Föreningskalendern hjälper klasser att tjäna pengar till klasskassan. Minst 50% förtjänst på alla väggkalendrar som ni i klassen säljer. Ett enkelt och roligt sätt att uppnå era drömmar.
Läs mer på hemsidan »

FöreningsklappenFöreningsklappen
Tjäna pengar med hjälp av oss! Föreningsklappen finns till för klubbar, skolklasser och föreningar som har en dröm och ett mål. Det kan vara en cup, en skolresa eller nytt matchställ. Oavsett så blir det lite enklare att nå drömmen tillsammans med oss. Läs mer på hemsidan »

gogrillaGogrilla
Gör som tusentals andra skolklasser, lag och föreningar. Sälj Gogrillas lättsålda grillsåser och tacokit som snabbt och enkelt inbringar mycket pengar till klasskassan och lagkassan.
Läs mer på hemsidan »

HonungsljusetHonungsljuset
Tjäna pengar till klassen/laget! Sälj våra finaste Doftljus & vår Bisalva. 50% vinst direkt till klass-/lagkassan. Ekologiskt & naturnära.

Läs mer på hemsidan »

IdrottskrapetIdrottskrapet
Med 60% förtjänst tjänar ni rejält med pengar på ett roligt, enkelt och effektivt sätt. Idrottskrapet är det senaste när det gäller att tjäna pengar till laget eller föreningen.

Läs mer på hemsidan »

KaffekassanKaffekassan
Det är superenkelt att sälja något som folk redan tänkt köpa, kaffe är en av de mest köpta produkterna i hela Sverige. En genomsnittlig försäljning för skolklasser ger ca 7000 kr i vinst. Vill du veta mer?
Läs mer på hemsidan »

KakserviceKakservice
Kakservice ger klassen, föreningen och laget möjlighet att tjäna ihop pengar till sina skolresor, klassresor, träningsläger och cuper genom att sälja kakor, godis och knäckebröd. Läs mer på hemsidan »


LjusmannenLjusmannen
Alla lag, föreningar eller klasser som planerar t.ex. en resa behöver pengar. Mycket pengar! Genom att sälja våra vackra svenska handstöpta herrgårdsljus av hög kvalitet kan ni tjäna upp till 50 000 kr/år.
Läs mer på hemsidan »

Love TeaLove Tea
Love Tea är de fina presentaskarna med te som skolelever kan sälja för en riktigt god förtjänst till klasskassan, upp till 25 000 kr. En bra lättsåld produkt som blir omtyckt av kunderna och ger ett rejält tillskott till klassen.
Läs mer på hemsidan »

MiramelMiramel
Det ska vara roligt att jobba ihop pengar! Hos Miramel hittar ni lättsålt godis med hög vinst. Gott & Blandat jättepåsar i 3 olika smaker, Polly & Bilar i stor förpackning. Till föreningar tar vi även fram klubbens eget rabatthäfte! Häftet som bara ni säljer! Läs mer på hemsidan »

NewbodyNewbody
Det seriösa valet. Riktiga produkter era kunder vill ha. Newbodys lättsålda strumpor och kläder genererar varje år 100 miljoner till svenskt föreningsliv. Sälj online och med katalog. En klass om 25 elever tjänar i snitt 13875:-
Läs mer på hemsidan »

Pars SaffronPars Saffron
Tjäna pengar till klassen, idrottslaget eller föreningen genom att sälja Ekologisk premium saffran i en fin 1,5 grams presentask och behåll 40 % av försäljningssumman. Det är enkelt, riskfritt, lättsålt och fri frakt och retur av osålda förpackningar. Läs mer på hemsidan »

PowerpayPowerpay
Välkommen till PowerPay! Vi hjälper Sveriges lag, föreningar och skolklasser att tjäna pengar!


Läs mer på hemsidan »

SaffranSpecialistenSaffranSpecialisten
Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen genom att sälja Saffranspecialistens omtyckta saffran. Nu med 1.5 gram i varje glasburk. Gör som 100-tals klasser redan gjort, tjäna otroliga 50% per såld burk ni säljer, helt riskfritt. Läs mer på hemsidan »

SkolkassanSkolkassan
Behöver ni mer pengar till klasskassan, laget och föreningen? Tjäna pengar till klasskassan genom att sälja våra kvalitetsprodukter med bra förtjänst. Upp till 120% förtjänst! Läs mer på hemsidan »


SkolskrapetSkolskrapet
Med 60% förtjänst tjänar ni rejält med pengar på ett roligt, enkelt och effektivt sätt. Skolskrapet är det senaste när det gäller att tjäna pengar till klassen.

Läs mer på hemsidan »

SparbössanSparbössan
Sälj våra mobiltillbehör som alla med en mobil har användning för och som kommer från välkända leverantörer. Ni tjänar 50%

Läs mer på hemsidan »

Spicy DreamSpicy Dream
Newbody Family presenterar Spicy Dream. Kryddkvarnar och grillprodukter som gör succé i hela landet. Snygga paket som är billiga men med god förtjänst. Den perfekta Gå-bort-presenten! En klass om 25 elever tjänar i snitt 14850:- Läs mer på hemsidan »

Svensk IdrottssupportSvensk Idrottssupport
Med Svensk Idrottssupport kan ni enkelt förstärka lagkassan eller klasskassan genom att sälja våra produkter som är av högsta kvalité. Produkterna är speciellt utvalda för att passa idrottsföreningar och skolklasser.
Läs mer på hemsidan »

TandborstkungenTandborstkungen
Vi erbjuder skolklasser och föreningar ett lätt, trevligt och riskfritt sätt att tjäna pengar till klassen eller laget genom att sälja tandborstar, tandkräm och plåster från välkända märken!
Läs mer på hemsidan »

Terry & FriendsTerry & Friends
Terry&Friends hjälper skolklasser, idrottslag och föreningar att tjäna pengar till klassresan, träningslägret, cupen eller något annat evenemang som ni har planerat. Alla våra produkter är noga utvalda och vi kan garantera produkter med god kvalitet. Läs mer på hemsidan »

Traderas KlasskassaTraderas Klasskassa
Få rensat hemma och tjäna pengar på köpet! Traderas Klasskassa är ett enklare och roligare sätt för klasser, lag och föreningar att samla in pengar. Ingen startavgift, inga förbindelser.
Läs mer på hemsidan »

TryggreTryggre
Tjäna pengar till klassen eller laget genom att sälja produkter som alla behöver. Säkerhetsprodukter som brandfiltar och förstahjälpenkuddar är lättsålda produkter som enkelt ger er pengar till skolresan eller föreningen.
Läs mer på hemsidan »

TulpankungenTulpankungen
Tjäna pengar till skolklassen, idrottslaget eller föreningen genom försäljning av högkvalitativa, väl efterfrågade och prisvärda produkter såsom färska blommor, handtillverkat godis och saffran.
Läs mer på hemsidan »

UllmaxUllmax
Tjäna pengar till klassen! Sälj underställ, strumpor, mössor och funktionskläder till hela familjen! Ni behåller 30% av det ni säljer, helt utan avtal eller risker.

Läs mer på hemsidan »

Vår BazaarVår Bazaar
Med Vår Bazaar kan skolklasser, lag och föreningar tjäna pengar och spara ihop till klassresan, träningslägret eller cupen. Enkla villkor, lättsålda kvalitetsprodukter och mycket service är kärnvärden.
Läs mer på hemsidan »

Work4DreamsWork4Dreams
Tjäna hela 50% till klasskassan. Det är lönsamt och riskfritt att sälja våra omtyckta klimatsmarta produkter. Vi tar inga fraktkostnader och klassen behöver inte ligga ute med pengar.
Läs mer på hemsidan »