Skolinredning

AbsoflexAbsoflex
Absoflex - B&L Lund AB tillverkar akustikförbättrande produkter, allt från klassiska standardprodukter som Palett till specialanpassade ljudabsorbenter. Vi har stor erfarenhet av att åtgärda och förbättra ljudklimat i bl.a. skolor.
Läs mer på hemsidan »

Eurobib DirectEurobib Direct
Allt biblioteket behöver samlat på en och samma plats. Ingen annanstans hittar du ett så brett och djupt sortiment av biblioteksprodukter som hos Eurobib Direct. Vi vet vilka specifika behov som finns för att driva och utveckla bibliotek. Läs mer på hemsidan »

AJ Offentlig InteriörAJ Offentlig Interiör
AJ Offentlig Interiör AB är ett svenskt företag specialiserat på möbler, inredningar och pedagogiskt material för skola, förskola och kontor. Vi satsar hårt på att ta fram produkter som bidrar till att förbättra ljudmiljön i skola och förskola.
Läs mer på hemsidan »

Input interiörInput interiör
Hos oss får du tillgång till branschens bredaste sortiment och alla kända varumärken. Vi finns på 21 orter och våra kunniga projektledare har erfarenhet från skolans värld och verktygen för att skapa framtidens lärandemiljöer.
Läs mer på hemsidan »

LAPPSETLAPPSET
Lappset Sweden tillverkar och säljer ett stort sortiment av lekplats- och parkutrustning. Med våra klätterställningar, rutschkanor och gungställningar finns alla förutsättningar för stimulerande och utvecklande utelek för alla barn.
Läs mer på hemsidan »

LARS LAJLARS LAJ
Mer än 40 års erfarenhet av design och konstruktion av artiklar till lekplatser har givit Lars Laj den nödvändiga kompetensen att leverera optimala lösningar för lekplatser i utemiljöer. Lars Laj levererar lekplatsutrustning till hela världen. Läs mer på hemsidan »

LekolärLekolär
Vi har i 40 år försett skolor/förskolor med möbler, pedagogiskt material, spel, leksaker och annan utrustning. Vi har marknadens bredaste sortimentet med omkring
14 000 utvalda produkter.
Läs mer på hemsidan »

Lekute.seLekute.se
Hos Lekute.se hittar du säkra, hållbara och roliga uteleksaker till förskola, skola, fritidsverksamhet, lekland m.m. Vi har cyklar, trehjulingar, sparkcyklar och trampbilar från Berg och Okido.
Läs mer på hemsidan »

QuickplayQuickplay
Quickplays golf-, tennis- och fotbollsprodukter har en patenterad konstruktion som är mycket hållbar. Alla produkter är bärbara och enkla att sätta upp. Fotbollsträning har aldrig varit spontanare & enklare.
Läs mer på hemsidan »

RedportRedport
Redport levererar högteknologiska ljudutjämningssystem för skolor och möteslokaler. Systemet gör att den naturliga rösten sprids jämnt i rummet. Detta förbättrar studieresultatet, ökar lugnet i klassen och minskar röstproblemen för lärare. Läs mer på hemsidan »

ScanCordScanCord
ScanCord har lång erfarenhet av lekplatsutrustning och parkutrustning. Vi har det mesta för utemiljöer på förskolor, skolor och spontanidrottsplatser. Vi gör även specialdesignad lekutrustning som anpassas efter Ert behov. Läs mer på hemsidan »

StaplesStaples
Staples erbjuder ett brett sortiment av skol- och förskolemöbler, kreativ inredning och ljudabsorbenter av olika slag – allt för att din arbetsplats ska bli så behaglig, trivsam, kreativ och funktionell som möjligt.
Läs mer på hemsidan »

TressTress
Tress erbjuder det mesta av det bästa inom skolidrottsmaterial, förskoleutrustning, näridrottsplats, klubb- och föreningsprodukter, gymnastikmaterial, simutrustning, omklädnings- och förvaringsmaterial och sjukgymnastik/rehab. Läs mer på hemsidan »

UtformUtform
Robusta träprodukter för träning, friluftsliv, rekreation och lek i utemiljö. Produkterna är tillverkade av ek och lärk, ett miljövänligt alternativ till tryckimpregnerat virke. Hög kvalitet och tåligt material ger lång livslängd.
Läs mer på hemsidan »