Skrivtavlor/AV-teknik

AV-husetAV-huset
Som en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster och utrustning inom AV-området erbjuder vi försäljning, installation och hyra av ljud-, bild- och IT-produkter. Dessutom tillhandahåller vi lösningar och produkter för digitala, rörliga medier. Läs mer på hemsidan »

CHICHI
CHI AB bygger ljud- och bildlösningar från det lilla mötesrummet till den stora aulan eller arenan. Våra kunder är skolor, kommuner, företag och konferensanläggningar m.fl. Vi utför installation, projektledning, utbildning och support på allt vi levererar. Läs mer på hemsidan »

FleximaFlexima
Flexima arbetar med flexibel AV-inredning och presentationsmedia för konferens- och utbildningsmiljöer. Vi är i dag ett tongivande företag inom området visuell kommunikation med ett stort antal kunder från skolor, företag och myndigheter. Läs mer på hemsidan »

GreentechGreentech
Med en samlad branscherfarenhet på över 50 år erbjuder vi en av Skandinaviens största sajter kring försäljning & uthyrning av begagnade datorer och kringutrustning.
Läs mer på hemsidan »

ITMITM
ITM är helhetsleverantör av AV-teknik. Vi erbjuder behovsanalys, produkter, installation, service/support och finansiering. Vi har fått förtroendet att ta hand om all AV-teknik på flera av Sveriges största företag, skolor och kommuner. Läs mer på hemsidan »

IT PerspectiveIT Perspective
ITP Whiteboard är en svensk pedagogisk programvara som förvandlar din whiteboardtavla till en digital lärresurs som engagerar dina elever på ett helt nytt sätt.
Läs mer på hemsidan »

NetsmartNetsmart
Netsmart AB är svensk distributör för SMART Technologies, AVerVision, BenQ, Prowise och Vaddio. Våra utvalda återförsäljare ger dig ett professionellt bemötande i alla led, från valet av produkter och utbildning till installation och teknisk support. Läs mer på hemsidan »

PresentationsdataPresentationsdata
Presentationsdata är ett marknadsledande företag inom AV-branschen med över 25 års erfarenhet. Vi hjälper företag och skolor med att förenkla sina möten och lektioner.
Läs mer på hemsidan »

SaharaSahara
Sahara är en av Englands största distributörer av produkter inom AV-området. Bland produkterna finns bl.a. den populära skrivtavlan Cleverboard.
Läs mer på hemsidan »

School ManagementSchool Management
Som specialister på bland annat Cleverboards, interaktiva projektorer, ActivBoards och Smartboards, hjälper vi skolor att använda våra produkter på ett korrekt sätt, allt för en så effektiv undervisning och inlärning som möjligt. Läs mer på hemsidan »

StaplesStaples
Hos Staples hittar du alla hjälpmedel du behöver för att underlätta stora som små presentationer. Inred ditt klassrum eller konferensrum med projektor, whiteboard och tillbehör från kända leverantörer som Epson, Durable och 3M. Läs mer på hemsidan »

VisuTeamVisuTeam
Visuteam är leverantör av kvalitetsutrustning till skolor och utbildningssektorn och är bland annat återförsäljare av E-Legamasters populära interaktiva tavlor och skärmar som bidrar till en modern och interaktiv undervisning.
Läs mer på hemsidan »