Undervisningsmaterial

Alega SkolmaterialAlega
Alega arbetar aktivt för att ta fram kreativa och spännande läromedel för undervisning i matematik, data och naturvetenskap. Företaget startade 1980. Vårt materiel finns utförligt presenterat i vår katalog.
Läs mer på hemsidan »

Beta PedagogBeta Pedagog
Beta Pedagog tror på kunskap genom aktiv inlärning. När fler sinnen aktiveras ökar förståelsen. Vi vill locka fram lust och nyfikenhet. Det gör att barnen utvecklas, blir problemlösare och lär sig genom att dra egna slutsatser. Läs mer på hemsidan »

Hands-On ScienceHands-On Science
Hands-On Science erbjuder spännande läromedel för aktiv inlärning. Här hittar du material till förskola, grundskola, gymnasium, högskola och allmänt nyfikna. De flesta av våra produkter är inom områdena matematik, teknik och naturvetenskap. Läs mer på hemsidan »

Hamark filmHamarkFilm
HamarkFilm producerar och distribuerar skolfilm för svenska skolan. De flesta av våra filmer vänder sig till de lägre åldrarna i grundskolan, men vi producerar och distribuerar även filmer för högstadiet och gymnasiet.
Läs mer på hemsidan »

Kebo undervisningKEBO Undervisning
KEBO Undervisning är det ledande företaget när det gäller naturvetenskaplig utrustning till Sveriges skolor. Vi erbjuder allt från provrör och kemikalier till fotometrar och elektrofores, ebonitstav och magneter till strömförsörjning och luftkuddebanor m.m. Läs mer på hemsidan »

Lär & LekLär & Lek
Vi är sedan många år föregångare inom laborativa läromedel och har under vår verksamma tid introducerat många intressanta och innovativa produkter. Besök gärna vår internetbutik där du finner hela vårt produktutbud samt en fyndsida. Läs mer på hemsidan »

NENE
Nationalencyklopedin (NE) är ett av Sveriges mest ansedda kunskapsföretag. 75 procent av Sveriges elever och lärare har i dag tillgång till NE:s kunskapstjänster och läroplansanknutna pedagogiska resurser.
Läs mer på hemsidan »

skolkartor.nuSkolkartor.nu
Välkommen till AB Geveram! Det är vi som förser Sveriges skolor med skolväggkartor / klassrumskartor. Sedan 70-talet har vi fodrat upp och monterat kartorna till Esselte Kartor och Liber Kartor.
Läs mer på hemsidan »

Slöjd-DetaljerSlöjd-Detaljer
I händerna på svenska skolbarn sedan 1960! Vi erbjuder mer än 9000 produkter till skolans kreativa verksamheter. Under rubriken "Vad vill du skapa?" ger vi dig även massor av tips och idéer inom flera olika områden.
Läs mer på hemsidan »

StaplesStaples
Inom Staples stora skolsortiment hittar du ett brett utbud av pedagogiska, funktionella och roliga produkter som underlättar och utvecklar barnens inlärningsprocess. Alla barn ska tycka att det är roligt att gå i skolan!
Läs mer på hemsidan »

UndervisningsvideoUndervisningsvideo
Undervisningsvideo producerar aktuella pedagogiska utbildningsfilmer för undervisningen i Idrott och hälsa. Materialen gör undervisningen mer konkret och intresseväckande – en bild säger mer än tusen ord.
Läs mer på hemsidan »

WordFinder SkolaWordFinder Skola
Med WordFinder Skola får hela skolan tillgång till Norstedts ledande ordböcker på engelska, franska, spanska och tyska, och fem stora enspråkiga svenska ordböcker. Dessutom ingår en grammatikkontroll som analyserar engelska texter. Läs mer på hemsidan »